Simulare Admitere Facultatea de Medicină UMF “Carol Davila”

         Societatea Studenților în Medicină din București, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, are deosebita plăcere de a anunța organizarea celei de-a VIII-a ediții a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină în data de 20 MAI 2017.

          Acest proiect emblematic din cadrul SSMB se adreseaza tuturor elevilor care se pregătesc în vederea susținerii examenului de admitere la Facultatea de Medicină. Prin organizarea unei simulări după regulile și atmosfera admiterii propriu-zise, SSMB le oferă acestor elevi posibilitatea de a-și testa cunoștințele și de a-și aprecia nivelul comparativ cu contra-candidații lor, dar în același timp de a se familiariza cu condițiile de examen și de a învăța să-și organizeze eficient timpul în cadrul acestuia.

          În fiecare an, peste 2000 de elevi participă la Simulare. Dincolo de latura academică, în cadrul Simulării se organizează o serie de evenimente non-formale precum turul facultății, târguri de prezentare, jocuri și alte activități, iar cu această ocazie elevii îți pot cunoaște viitorii colegi, care le vor vorbi despre posibilitățile de implicare în activități de voluntariat în timpul studenției și despre viața de medicinist la Universitatea de Medicină și Farmacie de „Carol Davila”.

         Înscrierile pentru cea de-a VIII-a ediție a Simulării se desfășoară în perioada 6 MARTIE – 24 APRILIE 2017 . Regulamentul și pașii de înscriere pot fi găsiți pe site-ul oficial al Simulării: http://www.ssmb.ro/simulare.

          În numele conducerii Facultății de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila” București, vă rugăm să facilitați diseminarea acestei informații în toate unitățile de învățământ din județul dumneavoastră.


Vă mulțumim anticipat,​

Echipa de Organizare Simulare 8

Lista de documente disponibile pentru a fi descarcate:

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro