Selectie cadre didactice pentru cursul “Pregatirea cadrelor didactice pe tematici europene”

Institutul European din Romania (IER) in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza un program acreditat de formare profesionala a cadrelor didactice in domeniul afacerilor europene, finantat de Comisia Europeana prin Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.
Acest program de formare se adreseaza cadrelor didactice din toate cele trei cicluri de invatamant: primar, gimnazial si liceal care predau discipline scolare in care tematica Uniunii Europene este subiect de lectie sau parte a unor lectii de geografie, istorie, educatie civica, cultura civica si orice alta disciplina scolara din curriculum-ul optional.
In cadrul acestui program se va organiza cate o sesiune de formare de doua zile in fiecare din centrele: Bucuresti, Bacau, Timisoara, pentru fiecare din cele trei cicluri de invatamant: primar, gimnazial, liceal.
Primele sesiuni vor avea loc in centrul de formare din Bucuresti in perioada 2-8 februarie 2014. Termen limita pentru inscrieri: 24 ianuarie 2014.
Pentru detalii suplimentare referitoare la agenda cursului, procedura de inscriere, criterii de eligibilitate accesati linkul:
http://www.ier.ro/stiri/selec%C5%A3ie-cadre-didactice-pentru-cursul-preg%C4%83tirea-cadrelor-didactice-pe-tematici-europene-bucu

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro