„Săptămâna Europeană a Tineretului”, 2019

Pentru ediția din acest an a „Săptămânii Europene a Tineretului” în România, se pot organiza evenimente în perioada 29 aprilie – 12 mai 2019. Tema centrală este “Eu și democrația”, propunându-și să încurajeze implicarea activă a tinerilor la viața democratică, în special în contextul viitoarelor alegeri europene din 26 mai 2019, venind și în sprijinul campaniei „De data asta votez” (www.dedataastavotez.eu) a Parlamentului European.

Vă invităm să organizați cel puțin un eveniment local cu tinerii. Este necesar ca evenimentele să respecte tematica “Eu și democrația”. De asemenea, unitatea școlară care va organiza activitățile să transmită datele necesare privind activitățile și I.S.J. Olt, inspectorului pentru proiecte educationale, Nicolae Loghinas, la email nloghinas@yahoo.com

Vă rugăm să transmiteți aceste informații astfel încât, dacă aveți deja evenimente planificate care pot fi încadrate în context și dedicate Săptămânii Europene a Tineretului, acestea să poată fi încărcate pe platforma europeană unde sunt publicate toate acțiunile.

Formularul este foarte simplu și se găsește la adresa: https://europa.eu/youth/week/event-form_en

Accesul se face ca la depunerea de proiecte, cu contul de EU Login (ECAS).

Aveți atașat un kit de comunicare, iar elementele de identitate vizuală pot fi descărcate de pe: https://drive.google.com/drive/folders/1pTMOzuipuGOuZybgHL_332KAU_yWU20S.

Vă rugăm să publicați informații și fotografii de la evenimentele organizate și pe pagina națională de Facebook dedicată Săptămânii Europene a Tineretului (https://www.facebook.com/Saptamana.Europeana.a.Tineretului), folosind la fiecare postare hashtag-urile #EuropeanYouthWeek, #democracyandme, #thistimeImvoting, #SET2019, #eusidemocratia, #dedataastavotez,  #SaptamanaEuropeanaaTineretului.

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro