Programe internationale Learning by doing in anul scolar 2016-2017

Elevii de 6-19 ani din toată țara pot urma gratuit, în anul școlar 2016-2017, 16 programe de dezvoltarea abilităților pentru viață, educație antreprenorială, financiară, economică, de orientare profesională și educație pentru sănătate și 3 proiecte JA in a Day în Școala Altfel.

Participând la programele Junior Achievement, tinerii vor avea acces la materiale educaționale moderne și interactive, vor intra în contact cu mediul economic real prin implicarea în proiecte și competiții, având astfel ocazia de a dobândi abilități pentru viață și viitoarea profesie, prin experiențe Learning by doing și întâlnirea cu antreprenori și profesioniști voluntari din comunitate.
Modelul și conținutul internațional au fost adaptate contextului educațional românesc și se implementează gratuit prin programe la clasă (curriculum la decizia școlii – CDS, extracurricular, consiliere, școală după școală și auxiliar la o disciplină de trunchi comun), prin parteneriatul cu Ministerul Educației Naţionale și Cercetării Știinţifice și datorită contribuției financiare a mediului de afaceri.

Elevii și profesorii înscriși la programele JA primesc gratuit un pachet educațional complet, care cuprinde manuale și materiale auxiliare, traininguri și webinarii, consultanță voluntară la clasă, acces la competiții naționale și internaționale și posibilitatea de a câștiga burse și finanțări pentru proiecte școlare și de afaceri.

Înscrierile se fac până la 1 octombrie de către cadrele didactice, urmând indicațiile de pe pagina www.jaromania.org/profesori

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro