Ministerul Educației și Cercetării și Speakings lansează un program de public speaking pentru elevi și studenți

Ministerul Educației și Cercetării, în parteneriat cu SPEAKINGS, lansează primul program integrat de public speaking pentru elevii și studenții din România, menit să le dezvolte abilitățile de comunicare în public, de organizare și structurare a informației.

În cadrul acestui parteneriat va fi disponibilă o platformă online dedicată elevilor de liceu care se pregătesc pentru probele orale ale examenului național de Bacalaureat. Liceenii vor avea astfel posibilitatea să se înscrie și să participe la cursuri online de public speaking pentru a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare orală.

De asemenea, vor exista și cursuri specifice de time managementpublic speakingpersonal branding pentru studenți, în vederea unei mai bune pregătiri în susținerea interviurilor de angajare. Proiectul va aduce în fața tinerilor invitați din mediul de business care vor oferi perspective conectate la realitatea din mediul corporatist.

Totodată, săptămânal, pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării și pe pagina de Facebook a MEC va fi postată Pastila de Public Speaking, realizată de Andrei Dunuță, trainer și fondator SPEAKINGS. Acest material este destinat elevilor și studenților care doresc să-și perfecționeze vorbitul în public, urmând a fi învățați cum să scape de trac de scenă sau cum pot capta mai ușor atenția publicului în momentul în care susțin un discurs.

https://www.edu.ro/ministerul-educa%C8%9Biei-%C8%99i-cercet%C4%83rii-%C8%99i-speakings-lanseaz%C4%83-un-program-de-public-speaking-pentru-elevi

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro