Junior Achievement -surse și resurse educaționale

Junior Achievement este cea mai mare organizaţie internaţională de educaţie economică şi antreprenorială, programele fiind urmate în 40 de țări din Europa și peste 100 din lume.

Job Incubator™: Consolidarea competențelor de inserție profesională ale tinerilor, ca angajați sau antreprenori, prin cursuri și certificări.

Proiectul educațional Job Incubator™, prin intermediul resurselor oferite de parteneri, își propune să inspire și să pregătească elevii de peste 16 ani și studenții pentru a reuși pe piața muncii, ajutându-i să dobândească abilitățile și cunoștințele necesare unei economii în continuă schimbare. În cadrul Job Incubator, și profesorii acestor tineri vor beneficia de pregătire de specialitate pentru a utiliza mijloace moderne de predare, dar și pentru a forma competențe transversale următoarelor generații prin oferirea unui nou cadru pentru aplicarea informațiilor dobândite la clasă.

Beneficiarii proiectului Job Incubator™ sunt expuși la o serie de experiențe de învățare folosind modelul Junior Achievement.

Accesați: http://www.jobincubator.ro/#aplica

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro