Invitație concurs “Malta, văzută prin ochii copiilor români”

Ministerul Educației Naționale și Ambasada Republicii Malta invită unitățile de învățământ preuniversitar să lanseze și să organizeze, până la data de 9 mai 2017, activități dedicate sărbătoririi Zilei Europei.

Cele două propuneri sunt:

  1. Concurs de eseuri, poezii, desen / colaje, cu tema “Malta, văzută prin ochii copiilor români”, adresat elevilor cu vârste cuprinse între 10-12 ani;
  2. “Copacul Prieteniei” – fiecare școală ai căror copii participă la concursul de eseuri, poezii, desen / colaje, va planta un pom / copac în curtea școlii, în ziua de 9 mai 2017.

După ce vor fi promovate la nivelul clasei, școlii și comunității educaționale lărgite, lucrările elevilor (eseuri de aproximativ 100 de cuvinte / lucrări de compoziție / poezii / desene / colaje / fotografii etc.), împreună cu o fotografie făcută cu ocazia plantării copacului în curtea școlii, vor fi trimise, în format electronic, sub forma unei arhive, la adresele de email malta.romania@gmail.com și marina.stoian@edu.gov.ro, până la data de 12 mai 2017.

Pentru fiecar elev, arhiva (rar sau zip) va avea denumirea: județ_localitate_școală_nume și prenume elev_clasa_numele și prenumele cadrului didactic coordonator_specialitatea.rar.

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro