Întâlnire cu beneficiari POSDRU

POSDRU 2007-2013 a finanțat peste 1.000 de proiecte în domeniul educației și formării profesionale, și s-a bucurat de o participare largă a profesorilor, elevilor, studenților, angajaților etc. Înțelegerea modului și a măsurii în care proiectele finanțate au produs rezultate și au contribuit la soluționarea problemelor sistemului de educație este esențială pentru ca viitoarele programe să fie mai eficace și să producă impactul așteptat, pentru ca fiecare parte interesată, autorități, beneficiari de finanțare, alte părți implicate să folosească experiența anterioară aplicând lecțiile învățate până acum.

 Astfel, în cadrul proiectului de asistență tehnică Implementarea Planului de Evaluare a Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 – Evaluarea intervențiilor în domeniul educației”, are loc în prezent o primă evaluare și anume evaluarea intervențiilor POSDRU 2007-2013 din domeniul educației, urmând a fi evaluate ulterior și intervențiile din domeniul educației finanțate prin POCU 2014-2020.

 Pentru aprofundarea și completarea informațiilor deja colectate de către echipa de evaluatori prin diverse metode, ne dorim să consultăm toți factorii implicați în implementarea de proiecte prin organizarea la nivel regional a unor sesiuni de discuții adresate beneficiarilor de finanțare POSDRU și altor factori interesați.

 Opinia dumneavoastră este extrem de valoroasă pentru realizarea acestei evaluări, respectiv pentru identificarea și înțelegerea aspectelor legate de contextul și nevoile care au stat la baza intervențiilor POSDRU în domeniul educației, a efectelor pe care aceste tipuri de intervenții le-au produs în funcție de obiectivele fiecărui DMI, a sustenabilității acestora, precum și a lecțiilor învățate.

În acest sens, vă adresăm rugămintea de a accepta invitația de a participa la o scurtă întâlnire, într-un grup restrâns de beneficiari de finanțare și instituții din sistemul de educație, organizată în: Regiunea Sud_Vest Oltenia, Miercuri, 9 0ctombrie 2019, Hotel Ramada Plaza, Sala Henri Coandă, Calea București nr. 1, Craiova.

În cadrul întâlnirii vor fi discutate aspecte legate de implementarea proiectelor finanțate din intervențiile POSDRU în domeniul educației, principalii factori care au influențat elaborarea și implementarea cu succes a proiectelor, efectele obținute, utilitatea acestor proiecte, lecții desprinse.

 Întâlnirea nu va depăși 2 ore (conform agendei atașate) și va consta într-o discuție într-un cadru plăcut pe temele menționate.  Atașăm prezentei și Agenda acestei întâlniri.

Pentru buna organizare a evenimentului, vă rugăm să confirmați prezența dvs la această sesiune de discuții cât mai curând posibil. office_ro@archidata.it

Alte articole din categoria - Stiri si noutati

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro