INDUCAS – Program pilot, finanțat de Uniunea Europeană, pentru profesori debutanți și mentori

INDUCAS este un program pilot finanțat de Uniunea Europeană, care se concentrează pe posibilitatea de a-i sprijini pe profesorii debutanți printr-o rețea care facilitează dialogul între aceștia, precum și pe crearea unei rețele de mentori, care să își dezvolte competențele în interiorul acestei comunități.

În faza pilot a proiectului INDUCAS (2017-2018), profesori la început de carieră și mentori din Italia, Franța, Suedia și Romania vor fi încurajați să ia parte la crearea a patru comunități (una pentru fiecare țară, în care limba de lucru e limba națională a fiecărei țări) pentru cadre didactice la început de carieră (cu mai puțin de 2 ani de experiență). Activitățile vor avea loc în perioada mai – noiembrie 2017.
De asemenea, se vor crea patru comunități (una pentru fiecare țară, în care limba de lucru e limba națională a fiecărei țări) pentru mentorii cadrelor didactice la început de carieră. Mentorii vor fi invitați să participe la un curs online în mai și să se alăture unei comunități dedicate temei de lucru în sptembrie 2017.

Persoanele interesate să se alăture uneia dintre cele patru comunități pentru cadre didactice la început de carieră sunt rugate să completeze formularul la adresa de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1jqNLSI-DQ0Q14FlOVTmZNkUlj5RbaBkgjyyrEiX-Huc/viewform?edit_requested=true

Persoanele interesate să se alăture rețelei de mentori sunt invitate să se înscrie la curs la adresa de mai jos:

http://www.europeanschoolnetacademy.eu/en/web/mentoring-in-schools

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro