„Free to Speak, Safe to Learn – Democratic Schools for All”

Consiliul Europei în parteneriat cu European Wergeland Centre va lansa în luna noiembrie 2018 campania Free to Speak, Safe to Learn – Democratic Schools for All al cărei scop este reliefarea angajamentului față de valorile și principiile democratice manifestat la nivelul culturii și activității școlilor din Statele membre ale Consiliului.

Faza de pre-lansare a campaniei prevede desfășurarea unui sondaj on line Școli democratice pentru toți, adresat profesorilor și directorilor/directorilor adjuncți din cadrul unităților școlare de nivel primar și secundar.

Sondajul cuprinde două chestionare, unul care vizează experiența și opiniile repondenților față de conceptul de școli democratice și un al doilea, dedicat practicilor democratice implementate la nivelul școlii.

Pe baza informațiilor colectate va fi definitivat un set de criterii în vederea determinării școlilor democratice, alături de principalele teme care urmează a fi abordate în cadrul campaniei. Totodată, va fi realizată o selecție a practicilor democratice la nivelul școlilor ce va fi promovată în cadrul conferinței de lansare a campaniei, cu invitarea de reprezentanți ai câtorva dintre aceste școli. (1 profesor, 3 elevi și directorul școlii). Informațiile se găsesc și pe web site-ul M.E.N.

În vederea participării la sondajul menționat, au fost puse la dispoziție următoarele link-uri, după cum urmează:

Chestionarul 1: https://www.surveymonkey.com/r/CTSYCNB

Chestionarul 2: https://www.surveymonkey.com/r/CNQFVSR

Termen limită: 6 mai 2018.

Vă invităm să participați!

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro