Examenul de bacalaureat- lectii digitale in format multimedia interactiv

In atentia Doamnei/Domnului Director

 

“Adevărul” și SIVECO lansează un proiect educațional dedicat pregătirii pentru examenul de bacalaureat.

Proiectul este dezvoltat de “Adevărul” în pateneriat cu SIVECO, iar lecțiile  sunt concepute de singura echipă din lume care a câștigat de două ori World Summit Award pentru eLearning și eInclusion.

Toți elevii din Romania au la dispozitie gratuit pe meditatii.adevarul.ro o serie de lecții digitale în format multimedia interactiv pentru matematică, informatică, logică, biologie, fizică, chimie, istorie, limba română, economie, filozofie și sociologie.

Lecțiile interactive sunt gândite asfel încât elevii să învețe mai ușor, mai eficient și să rețină mai repede informațiile, prin diagrame şi hărţi interactive, simulări, experimente, exerciţii, teste şi jocuri educaţionale.

În perioada următoare, secțiunea va fi îmbogățită și cu teste care să-i ajute pe elevi să-și verifice cunoștințele acumulate. Parteneriatul dintre Adevărul și SIVECO va continua cu dezvoltarea unor lecții atractive și pentru gimnaziu și invățământul primar.

Avem rugămintea  să diseminați această informație tuturor colegilor, dar mai ales elevilor care se pregătesc pentru bacalaureat. Accesul pe meditatii.adevarul.ro este gratuit și nu poate însemna decât o formă suplimentară de pregătire, un ajutor de care elevii nostri pot beneficia.

 

Gabriela SERBAN

Inspector scolar pentru Dezvoltarea resursei umane,

Invatamant particular si Alternative educationale

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro