Erasmus+ project: ”Literature – a Framework for Social and Emotional Learning”

În perioada 25 – 29 noiembrie 2019 va avea loc la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” din Balș un schimb de elevi și activități de învățare pentru profesori prin Programul Erasmus+, KA229 schimb interșcolar, în cadrul proiectului cu titlul Literature – a Framework for Social and Emotional Learning care se va desfășura în perioada 1 septembrie 2019 – 31 august 2021.

Liceul Teoretic „Petre Pandrea” este coordonatorul proiectului, având parteneri școli din Italia, Spania, Portugalia și Grecia.

Proiectul are ca obiectiv principal incluziunea socială și combaterea abandonului școlar prin intermediul literaturii țărilor implicate în proiect și printr-o varietate de activități interactive în care elevul este în centrul procesului de predare-învățare-evaluare.

Pentru mai multe detalii, sunteți invitați la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” din Balș pentru a participa la activitățile de învățare din cadrul proiectului. Prezența dvs. trebuie făcută cunoscută la adresa interactive.in.education@gmail.com pentru a primi confirmarea din partea organizatorilor, prin menționarea numelui dvs. și a școlii în care activați.

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro