Dezbatere publică privind asigurarea și evaluarea calității în învățământul preuniversitar (29 octombrie – 9 noiembrie 2016)

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice supune dezbaterii publice, în perioada 29 octombrie – 9 noiembrie 2016, două documente privind asigurarea și evaluarea calității în învățământul preuniversitar.

Concret, demersul Ministerului Educației vizează proiectul de modificare și completare a Hotărârii Guvernului nr. 22/2007 pentru aprobarea Metodologiei de evaluare instituțională în vederea autorizării, acreditării și evaluării periodice a organizațiilor furnizoare de educație, respectiv proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea standardelor (standarde de autorizare de funcţionare provizorie și de acreditare), a standardelor de referință (standarde de calitate) și a indicatorilor de performanță pentru evaluarea și asigurarea calității în învățământul preuniversitar.

Având în vedere considerentele de mai sus,vă rugăm să ne transmiteţi propunerile, observaţiile şi sugestiile dumneavoastră în privinţa celor două proiecte de acte normative, până la data de 4 noiembrie 2016, la adresa de e- mail: georgescu arina@yahoo.com .
Vă mulţumim pentru colaborare!

Lista de documente disponibile pentru a fi descarcate:

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro