Competiția „Susțin educația financiară în comunitatea mea”

Junior Achievement (JA) România lansează Competiția “Susțin educația financiară în comunitatea mea” care se desfășoară în perioada 11 martie – 19 aprilie 2019 în cadrul căreia liceele pot obține finanțări totale de 3.000 de euro.

Competiția este adresată tuturor liceelor din țară, iar participarea presupune parcurgerea de către elevi a cursului online de educație financiară ABCdar bancar.

Participarea unui liceu în competiție presupune:

  1. Înscrierea liceului prin completarea formularului https://jar.ro/inscriereABCdarbancar de către cel puțin unul dintre profesori și transmiterea, de către organizatori, a datelor pentru accesul elevilor în cursul online ABCdar bancar;
  2. Parcurgerea de către elevii cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, a cursului digital ABCdar bancar, disponibil pe platforma JA Inspire (learn.ja.org), prin intermediul căruia beneficiază de informații esențiale despre gestionarea bugetului personal, economisire, tranzacții și instrumente moderne de plată.

Un liceu acumulează câte 10 puncte pentru fiecare elev care parcurge cel puțin 75% din curs. Liceele care acumulează cele mai multe puncte prin participanții UNICI, elevi de liceu, vor beneficia de premii cu valoarea totală de 3.000 de euro. Premiile oferite vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea școlii prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale. Regulamentul competiției este disponibil pe pagina https://jar.ro/ABCdarBancar

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro