Chestionar: Programul Operațional Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane”, 2007-2013

PROGRAMUL OPERAŢIONAL SECTORIAL „DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE” 2007-2013 a reprezentat una dintre cele mai mari investiții în domeniul educațional în România, finanțând numeroase tipuri de intervenții complementare, necesare pentru a crește performanța sistemului.

După cum știți, în perioada august – octombrie 2019, echipa de evaluare desfășoară un amplu proces de consultare a părților interesate, la nivel național, adresându-se atât instituțiilor și organizațiilor de la nivel central, cât și celor de la nivel județean și local. Având în vedere faptul că instituția pe care o reprezentați reprezintă un actor cheie în sistemul național de educație și că, prin natura activității derulate, aveți contact nemijlocit cu unitățile de învățământ și cu personalul din sector, sprijinul dumneavoastră este extrem de valoros în procesul de evaluare, prin informațiile pe care le puteți furniza.

Pentru învățământul preuniversitar, 3 DMI-uri sunt relevante, adresate prin sondaje după cum urmează:

·   DMI 1.1 – Acces la educaţie şi formare profesională iniţială de calitate și DMI 2.1 – Tranziția de la şcoală la viaţa activă:  lista școlilor implicate a fost deja realizată, iar echipa noastră se ocupă de transmiterea sondajului către acestea. Dorim doar să vă informăm pe această cale.

·    DMI 1.3 – Dezvoltarea resurselor umane din educaţie şi formare profesională: sondajul va fi aplicat la nivel de profesori. Deoarece grupul țintă nu poate fi identificat, vă rugăm, dragi directori, să transmiteți acest link (este un chestionar) profesorilor despre care știți că au fost implicați în proiectul/proiectele finanțate prin DMI 1.3 în județul Olt: https://www.surveymonkey.com/r/XCBVNKN. Chestionarul conține la început și o întrebare care îi ajută pe profesori să își dea seama dacă au fost implicați în acest tip de intervenții.

Termenul pentru completarea chestionarelor este vineri, 11 octombrie 2019.

Pentru orice neclaritate sau sprijin pentru completarea acestui chestionar, vă rugăm să trimiteți un email coordonatorului DMI 1.1, doamna Silvia Rus (în cc.): iulia.silvia.rus@gmail.com sau telefonic la numărul 0744 304 452, între orele 10:00-18:00.

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro