Educație financiară

S-au deschis formularele de inscriere in proiectul national de educatie financiara”, derulat in parteneriat cu MEC. Link formulare: https://appe.ro/educatie-financiara/inscriere-in-program/.

Prin comandarea cărticelelor s-a făcut primul pas in program.
Cadrele didactice trebuie sa deschidă cont și pe platforma e-learning: https://scoala.appe.ro/login/signup.php?lang=ro.
Persoanele care nu s-au înscris până acum, pot să acceseze linkul de mai sus și sa-și deschidă un cont corespunzător nivelului de vârstă al copiilor. Va trebui să își stabilească un username și o parola.

Dacă s-au înscris până acum (platforma a devenit proprietatea APPE) pe platforma SchoolMate.ro, va trebui să intre  pe linkul de mai sus (https://scoala.appe.ro/login/signup.php?lang=ro.) și să utilizeze același username și aceeași parola utilizate inițial pe SchoolMate.ro.

Inițiatorii programului doresc să deruleze programul atât folosind  manualele, cât și utilizând jocurile interactive de pe platforma.

În plus, la fiecare nivel de vârstă de pe platforma există și ghiduri corespunzătoare ptr. cadrelele didactice.
Cei care vor trimite exemple de bună practică pentru a fi încarcate pe www.appe.ro, propuneri de alte exerciții, joculețe adecvate temelor predate și articole pentru revistă vor primi și adeverințe  care să ateste acest lucru.

Alte articole din categoria - Anunturi scoli

Contact

Slatina, str. Ec. Teodoroiu, Nr. 64 B
0249-410.927, 0249-412.314
Fax: 0249-412.801
secretariat@isjolt.ot.edu.ro